تبلیغات
پزشکان و مسائل پزشکی - چای سبز
پزشکان و مسائل پزشکی
Doctors and medical issues

لینکدونی

آرشیو موضوعی

آرشیو

لینکستان

صفحات جانبی

← آمار وبلاگ

  • کل بازدید : 4
  • بازدید امروز :2
  • بازدید دیروز : 2
  • بازدید این ماه : 2
  • بازدید ماه قبل : 1
  • تعداد نویسندگان : 1
  • تعداد کل پست ها : 2
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :

چای سبز

چای سبز حاوی آنتی اکسیدانها- پلی فنول ها- تنین و همچنین شامل انواع وسیعی از.......

.........ویتامین ها  و مواد معدنی است.

پلی فنول ها : گروهی از فیتو کمیکال ها هستند که در چای سبز به وفور یافت

 

می شوند و دارای خاصیت ضد سرطان و سبب پیشگیری از بروز بیماری های قلبی

 

می شوند. طعم تلخ

 

چای سبز به وجود پلی فنول ها نسبت داده شده است.

کاتکین ها:از دسته پلی فنول ها هستند در چای سبز کاتکین ( کاتچین ها ) به مقدار

 قابل  ملاحظه یافت می شوند  . انواع آن شامل :

اپی کاتچین* اپی گالوکاتچین* اپی کاتچین گالات و

 اپی گالوکاتچین گالات .
 

۵۰-۱۰% کاتچین کل در چای سبز را اپی گالوکاتچین گالات تشکیل میدهد که خاصیت

 آنتی  اکسیدانی آن نسبت  به بقیه انواع کاتچین بیشتر است. همچنین خاصیت آنتی

اکسیدانی آن نسبت به ویتامین ای  و سی ۱۰۰-۲۵ برابر بیشتر است.

یک فنجان چای سبز به میزان ۴۰-۱۰ میلی گرم از پلی فنول ها را تامین کرده و

همچنین همین  میزان چای فعالیت آنتی اکسیدانی اش نسبت به میزان یک سروینگ از

 بروکلی* هویج *اسفناج  و توت فرنگی خیلی بیشتر است.


  

تنین : تنها آمینو اسیدی که در چای سبز یافت می شود تنین است که دارای اثر آرام

بخش می باشد.در چای سبز تنین(دارای خاصیت ضد استرس و همچنین کنترل کننده

 کورتیزول می باشد.)

به کاتچین(دارای اثرات آنتی اکسیدانی )  تبدیل می شود. انتظار می رود که ۴-۳ فنجان

 چای سبز حاوی ۲۰۰-۱۰۰ میلی گرم تنین باشد.


 

اثرات سودمند

ترکیبات تشکیل دهنده چای سبز
۱٫کاهش وقوع سرطان
۲٫ کاهش تومور
۳٫کاهش وقوع جهش
۴٫کاهش اکسیداسیون
۵٫کاهش کلسترول خون
۶٫جلوگیری از افزایش فشارخون
۷٫جلوگیری از افزایش قند خون
۸٫جلوگیری از بوی بد دهان
۹٫نابودی باکتریها
۱۰٫نابودی ویروس آنفولانزا
کاتچین ( ترکیب اصلی )
مانع خستگی و کسالت و سبب افزایش بیداری در شخص . دارای خاصیت دیورتیک ( افزایش ادرار )
کافئین
پیشگیری از وقوع استرس
پیشگیری از آنفولانزا
ویتامین سی
کمک به متابولیسم کربوهیدرات ویتامین های گروه ب

کاهش فشارخون

r-Amino Butyric Acid
(GABA)
تقویت دیواره رگ های خون
جلوگیری از بوی بد دهان
فلاونوئیدها
کاهش قند خون پلی ساکاریدها
خاصیت آنتی اکسیدانی
ویتامین ای
دهنده طعم مطلوب به چای سبز
تنین ( نوعی آمینواسید)

درباره وبلاگ

این وبلاگ از سایت پزشکان قدرت گرفته
و جهت اطلاع رسانی و افزایش سطح آگاهی هموطنان عزیز راه اندازی شده ...
لطفا جهت آگاهی هموطنان عزیزمان از مسائل پزشکی لینک وبلاگ ما را در وبلاگ خود قرار دهید
سلامتی برای تمامی انسان ها Health for all people
مدیر وبلاگ : پزشکان و مسائل پزشکی

آخرین پست ها

جستجو

نویسندگان

Powered by  MyPagerank.Net Yahoo bot last visit powered by MyPagerank.Net SEO Stats powered by MyPagerank.Net Msn bot last visit powered by MyPagerank.Net ping fast  my blog, website, or RSS feed for Free